Vol. 1 Nr. 01 (2022): XGEN ISSUE

Despre Jurnal

Jurnalul publică articole noi, transdisciplinare și accesibile unui public larg, inclusiv o gamă largă de discipline. Conținutul revistei variază de la cercetare aplicată la cercetare teoretică. În general, lucrările pe toate subiectele sunt binevenite. Revista folosește un proces automatizat de la trimiterea manuscrisului până la publicare. Trimiterea manuscrisului, evaluarea și publicarea sunt toate gestionate online, iar jurnalul automatizează toți pașii administrativi în timpul evaluării.

Indexat în

Articole

Mai multe articole
Roxana-Maria Pop, Denisa-Mihaela Dulf
Statistic: 4
Alexandra Uivarasan
Statistic: 3

informație

Încurajăm cititorii să se înscrie la serviciul de notificare a publicării pentru această revistă. Folosiți linkul Register în partea de sus a paginii de pornire a jurnalului. Această înregistrare va permite cititorului să primească prin email Cuprinsul pentru fiecare nou număr al jurnalului. Această listă permite revistei să știe care este nivelul de accesare de către cititori. Vezi Declarația de confidențialitate a jurnalului, prin care cititorii sunt asigurați că numele și adresele lor de email nu vor fi folosite în alte scopuri.
Doriți să publicați în această revistă? Vă rugăm să consultați Informații despre Journal pagina privind politica editorială a jurnalului Ghidul pentru Autori . Ce trebuie să facă autorii register pentru a înregistra un manuscris,dacă deja este înregistrat, se poate pur și simplu log in să înceapă procesul de depunere în cinci pași.
Încurajăm bibliotecarii să includă această revistă în registrul electronic al bibliotecii. De asemenea, poate fi demn de remarcat faptul că sistemul de publicare open source al acestei reviste este potrivit pentru ca membrii comunității academice să îl utilizeze pentru reviste în a căror editare sunt implicați (see Open Journal Systems).